El 1er equip, el 1aCAT va solventar el seu partit a casa davant d’un Mollet HC, que va presentar batalla però va acabar doblegant-se al millor joc del conjunt local dirigit pel Ricard Notario. En els 3 minuts finals, i ja amb el partit decidit, amb un 6-2 clar al marcador, el Mollet va fer els dos darrers gols, aconseguint ajustar el marcador final. Un cop finalitzada la jornada, el CH VILA-SECA es situa lider en solitari, amb un total de 24 punts, 8 partits guanyats i 2 derrotes. Queda molt camí , i aquesta és la línia a seguir.

El 2aCAT va aconseguir trencar la ratxa negativa dels darrers encontres, i va retrobar-se amb la victòria (5-1) que li permet situar-se a la zona tranquila de taula. El SH Casal Espluga no va tenir cap opció d’acostar-se al marcador dels vila-secans, que van anar incrementar el seu avantatge fins el 5-1 final.

El JUNIOR es va desplaçar fins a Saragossa, per disputar el seu encontre de tràmit davant d’un STD Casablanca, voluntariós però amb pocs recursos per posar problemes als de Xavi Diez. El resultat final d’1-6, permet classificar-se matemàticament per les eliminatòries a entrar a la lliga preferent. L’equip té assegurada la segona plaça, i en el darrer partit a casa, té al seu abast aconseguir quedar primer de grup si s’emporta la victòria davant el Cambrils CH.

El JUVENIL , en un partit molt seriós, s’en va endur els 3 punts a casa del lider del grup, el CP Vilafranca B. Ara, amb la tercera posició garantida a manca d’una jornada de la primera fase, l‘equip està matemàticament classificat per les eliminatòries. Molta força i molta sort.

A la resta de la base, es van alternar les victòries (Prebenjamí A i B), amb les derrotes dels Benjamins A i B, els més petits Prebenjamí C i Iniciació.

Som-hi #CHVS