PAGAMENT SEGUR

 

Targeta de Crèdit

L’operació es duu a terme al moment de realització de la comanda. Només s’accepten targetes Visa i Mastercard protegides per Verified Visa*. Si la targeta del client no està registrada per Verified, aquest haurà de consultar amb el seu banc o caixa per poder registrar-la.

La “PASSAREL·LA DE PAGAMENT” garanteix en tots els aspectes la seguretat de la seva transacció ja que qui sol·licita el nombre de targeta és el propi banc a través d’aquesta aplicació situada en els seus servidors segurs, per la qual cosa el nombre de la seva targeta de crèdit viatja encriptat a través d’Internet, impedint la captació d’aquesta dada per tercers.

* CLUB HOQUEI VILA-SECA rep on-line notificació de la passarel·la indicant si el pagament ha estat o no correcte. Si tot és correcte procedirà a la gestió de la seva comanda en les següents 24h.

CLUB HOQUEI VILA-SECA no guarda cap nombre de targeta/compte.

 

Transferència Bancària

L’Usuari ha de realitzar la transferència bancària al número de compte indicat en el procés de compra.

CLUB HOQUEI VILA-SECA, procedirà a la preparació de la comanda, en les següents 24 hores que s’hagi rebut la transferència. Tingui en compte, que segons el cas, la transferència pot trigar fins a dos dies hàbils.

Si desitja accelerar el procés, mani un justificant de la transferència per email: info@chvs.cat

 

Financiación Aplázame

L’Usuari podrà finançar la seva compra en els supòsits permesos mitjançant el servei financer Ajorna’m, podent triar el nombre de quotes.

L’aplicació AJORNA’M garanteix en tots els aspectes la seguretat de la seva transacció ja que qui sol·licita el nombre de targeta és el propi servei financer a través d’aquesta aplicació situada en els seus servidors segurs, per la qual cosa el nombre de la seva targeta de crèdit viatja encriptat a través d’Internet, impedint la captació d’aquesta dada per tercers.

* CLUB HOQUEI VILA-SECA rep on-line notificació de la passarel·la indicant si el pagament ha estat o no correcte. Si tot és correcte procedirà a la preparació i enviament de la seva comanda en les següents 24h.

CLUB HOQUEI VILA-SECA no guarda cap nombre de targeta/compte.