CH VILA-SECA, CAMPIO D’HIVERN, AMB LA VISTA POSADA EN L’ASCENS.

El Club Hoquei Vila-seca, acaba lider de la competició de 1a Catalana, un cop finalitzada la primera volta i presenta candidatura a lluitar per l’ascens de categoria

El club del Tarragonès torna a crear il·lusió entre els seus afeccionats i seguidors, i el seu primer equip, que milita en la 1a Catalana, lidera la competició amb 12 victòries i 3 derrotes , amb 36 punts,  un cop finalitzada la primera volta de la competició, és l’equip menys golejat (36 gols rebuts), i el segon més golejador amb 78 gols, únicament superat per l’Igualada HC (80).

El club vila-secà , amb un nou projecte esportiu iniciat la temporada anterior, 2015-2016, ha posat la directa per recuperar el millor nivell d’hoquei, i partit a partit ha aconseguit col·locar-se en la zona més alta de la classificació i generar una il·lusió que feia temps que es trobava a faltar. L’equip sènior, dirigit pel tècnic Ricard Notario, està realitzant una temporada molt complerta, i la cohesió, el treball i la humilitat de tot el grup. és la clau de l’èxit. L’equip, amb jugadors amb molta experiència, es combina perfectament amb  jugadors molt joves i implicats, que aporten ganes i ambició per formar part del grup.

L’objectiu clar de la temporada és l’ascens a la categoria Nacional Catalana, la màxima categoria a nivell català, i fer-ho de forma directa, aconseguint la primera posició a final de la competició regular, i evitant així si és possible, la fase de play-off per l’ascens que podran optar del 2on al 5è classificat.

Ens espera una segona volta emocionant i plena de bon hoquei, i on el CHVS ho donarà tot per mantenir totes les opcions d’ascens fins a final de temporada.  Si t’agrada l’hoquei patins, no et perdis els partits del CHVS i t’enganxaràs ràpidament!

Som-hi #CHVS